21.02.2013 / 13:43

Изявление на Бойко Борисов след гласуваната оставка


Премиерът в оставка Бойко Борисов благодари от парламентарната трибуна на народните представители, че са приели оставката на правителството.

Той призова участващите в протеста в подкрепа на кабинета "Борисов" да си отидат мирно и да не се отправят към "Позитано". Каза още, че ще смята за провокатор всеки, който продължи да протестира.

От партньорска разузнавателна служба информирали официално, че се подготвя атентат срещу Бойко Борисов и поръчител е Ахмед Доган. Това каза още премиерът в оставка Бойко Борисов в отговор на думите на Христо Бисеров по време на дискусията в парламента. Борисов призова в оставащите дни на парламента да бъде направена комисия по въпроса. Христо Бисеров призова да бъде разсекретена папката "Лале"- представител на подземния свят, разстрелян преди няколко години казва: "Бойко взе парите".

Вижте видеото.


Прочитания: 13289

Коментари

16.05.2013 / 23:02
Georgi Ninkow
Едни мъжко Браво!!!
27.02.2013 / 21:16
Стоте войвода
Мъжко поведение! Ние знаем, кои са ложите, които натискаха за шистовия газ и кое е лицето му (в момента активно също пише нова Конституция), ние знаем, кои натискат за Белене, ние знаем, че Министър председателят(в оставка) беше и е под изключителен натиск, ние знаем, че може и да сгреши, и ние сме готови да разберем. Но нека другите знаят, че българските граждани, са включили естествените си детектори на лъжата и затова цялата страна ТРЕЩИ!
23.02.2013 / 15:28
ХаХа
Стига платени коментари! Време е за промяна. Хората умират от немотия. Частният сектор е пред умиране. Дребния бизнес се срина точно заради политиката на Боко!
23.02.2013 / 00:44
Stanislav Nikolov
БРАВО!!! Аз съм горд, че този човек бе наш Министър Председател! Изключително мъжко поведение!
22.02.2013 / 22:56
ЦЕЦО И РУМИ
КАКВО ПРАВИШ НАРОДЕ!!!!.....ЗАЩО ОТНОВО БЕСИШ ЕДИНСТВЕНИЯ АПОСТОЛ В НАШИ ДНИ,КОЙТО ТЕ ВОДИ КЪМ ДОБРО!!!!!!!..... НИМА ЗАРАДИ ЕДНИТЕ СМЕТКИ НА ТОКА,СМЕ ЗАГУБЕНИ ДА РИСКУВАМЕ ЕДИНСТВЕНОТО... НОРМАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 25 г..... ОПОМНЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ И СЕ МОЛЕТЕ..НА КОЛЕНЕ...ПРЕД ГОСПОДИН БОРИСОВ ЗАЩОТО ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ С ГОЛИ ЗАДНИЦИ НАДУПЕНИ ПРЕД ДОГАН И СТАНИШЕВ.....КАКВО ПРАВИТЕ БЕ ХОРА!!!!.....
«  1  2  3  4  5  »
Изпрати коментар


(Максимум символи : 500)
Остават

Публикувайки коментар, Вие се съгласявате с Условията за ползване