15.06.2012 / 06:47

"Далас" се завръща


Култовият американски сериал "Далас" се завръща на малкия екран след 21 години. Сериалът от края на 70-те години нашумя у нас през 90-те години и се превърна в любимо зрелище за българската аудитория.

Побелели, но все така обаятелни и симпатични са героите от "Далас". След повече от 20 години извън екран семейство Юинг отново влиза в бизнеса. В актьорския състав се връщат Линда Грей като Сю Елън, Патрик Дъфи като Боби и, разбира се, 80-годишният вече Лари Хагман в ролята на тексаския петролен магнат Джей Ар. Сериалът се излъчваше с огромен успех между 1978 и 1991 г. Той фокусира вниманието върху сложните взаимоотношения меджу членовете на семейство, собственик на петролна компания.

Патрик Дъфи:
- Това е като сбъдната мечта. Ние никога няма да бъдем в състояние да работим отново заедно, никога след Далас. Защото каквото и да правим, хората ще си кажат: "О, там отива Боби, Джей Ар и Сю Ellen". Ние е сме най-добри приятели. Никога повече нямаше да работим заедно, ако не беше ни събрал отново сериалът. Сега пак ще играем с най-добрите си приятели.

В новите епизоди на "Далас" интригата се завърта около следващото поколение Юинг. Този път във война влизат синовете на Джей Ар и Боби. Историята ще продължи с битката между младите наследници за пълен контрол над богатството, властта и петрола. Докато повечето сцени в предишните епизоди от сериала са заснети в Калифорния, новите ще бъдат снимани там, където се развива и действието - в и около щата Тексас.
Автор: Андреа Драганова
Прочитания: 2620

Коментари

09.07.2013 / 18:29
Трифон
Дано да се повторят и старите сезони на сериала!
 
Изпрати коментар


(Максимум символи : 500)
Остават

Публикувайки коментар, Вие се съгласявате с Условията за ползване