04.07.2011 / 10:44

Срещи с НЛО над София


Сами ли сме във Вселената или не?

В студиото на сутрешния блок на БНТ гости бяха Асен Йовев и неговата съпруга Елиза, които заснеха НЛО над столичния квартал "Бояна", и проф. Лъчезар Филипов - астрофизик и заместник-председател на Института по космически изследвания към БАН.

Какво са видели семейство Йовеви в небето над дома си и как коментира случилото се проф. Филипов вижте във видеофайла.

Прочитания: 8835

Коментари

22.08.2012 / 21:14
Мариана
вече 2 пъти аз и съседите наблюдаваме ярко светещ червен обект над гр.Мездра. Първият път беше на 20 юли2012 год.в21 .40 часа и успяхме да го заснемем ,но късно когато вече намаля и изчезна.Вторият път не можахме да го заснемем , но беше по-голям,летеше ниско с голяма скорост като за известно време спря/задържа се/ и се виждаше над него бяло сияние като парашут, който в един момент се видя под тялото и после с голяма скорост излетя смали се и изчезна.Вторият път беше в 22.30 часа на 20 август. Не смеем да кажем за да не ни се смеят,но гледахме Асен Йовев и се престрашихме да споделим.
06.08.2012 / 18:06
Боре
Вчера 6.08.12 г. към 21:30-21:40 близо до блокът ми в кв. Мотописта в София премина ярко, не просто ярко - сияйно ярко червен продълговат обект с приблизителни размери - около 10 м. Обектът се движеше югоизток-северозапад с висока - пак на око - около 300-400 км./ч. на височина около 40-60 м. Уви, изчезна доста бързо, за да успея да го разгледам по-добре. Интересното в случая, че се зачестиха случаите да наблюдавам НЛО в небето над София. Преди това в новогодишната нощ наблюдавахме един куп движещи се светлинки в небето. Не се ангажирам да кажа, че това са извънземни, защото нямам никакви факти освен наблюдението.
14.04.2012 / 23:01
Юлиян
Наистина хора не сме сами на тази земя значи както отивах да викам 1 приятел да ходим да се забавляваме беше някъде към 9:00 10:00 часа той ми каза изчакай малко отивам да се обуя изчаках и както седя погледнах към небето и видях че светеше нещо беше червено много бързо се движеше и слизаше на долу извиках приятеля си веднага щом го видях и му казах погледни на горе и му казах отивай за телефона да го снимаме докато отиде и то вече изчезна светеше много силно в червен цвят и тръгваше към планините много се изплаших ако беше стояло още малко да сме го заснели
10.08.2011 / 14:17
Sharpest
Хора , и в Пазарджик ги гледам от наколко дни ... 4 кръга се движеха от посока земя/небе в наклонена права линия . След като се изравниха вече на високо , едно след друго изчезваха мигновено.Вчера пак към 3 вечерта видях само едно кълбо , което просто се движеше плавно....Винаги към планини се носят обектите , това забелязвам /между Рила и Родопите в случая/
23.07.2011 / 13:19
тома
На 22.07.2011 станах свидетел на преминаването на странни обекти. Живея в квартал “ Дружба“ в София в района на езерото. Към 22.48 часа от балкона на 6 етаж имайки прекрасна видимост забелязах първоначално осем червено – оранжеви точки подредени в една линия но на различна височина , като разстоянието между тях беше приблизително еднакво. От моятя гледна точка обектите се движеха от посока изток към югоизток като набираха височина . Интересното в случая беше, че се появяваха изведнаж ,движеха се набирайки височина ,доста бавно и угасваха след около 2-3 минути .Имаше тънка слоеста облачност около 2000 мера. Обектите първоначално летяха на по ниска висичина , а в края на влизаха в облаците. Не знам дали изчезването на някои от тях се дължеше на този факт, но маше обекти които угаснаха преди да достигнат височината на облаците. Определено не бяха самолети , само поради факта , че самолети не могат да летят в такъв строй, не бяха и хеликоптери , светлините на ЗЕМНИТЕ летателни средства не са оранжево -червени и най на края имах възможността да наблюдавам кацането на самолет , лоето беше идеална база за сравнение. В никакъв случай не беше лазер. Каквото и да е било, беше нещо което човек рядко може да наблюдава.
«  1  2  3  »
Изпрати коментар


(Максимум символи : 500)
Остават

Публикувайки коментар, Вие се съгласявате с Условията за ползване