11.02.2011 / 20:01

2-годишно дете почина в очакване на Спешна помощ


Двегодишно момиченце е починало преди няколко часа в столичната 7-ма поликлиника. Детенцето е било доведено от родителите си за преглед, смъртта му е настъпила в лекарския кабинет. Първоначалната диагноза на детето е остра дихателна недостатъчност.

Подробности ще научите от видеоматериала.

Прочитания: 4473

Коментари

10.03.2011 / 23:06
Веси
Д-р Дочева какво искате да кажете с това като си викате водопроводчик си плащате???А да Ви попитам тогава Вас,защо си плащаме здравни осигуровки,прегледи и всякакъв вид изследвания???? Не са ли точно за това тия осигуовки за да може като ни се наложи преглед или изследване или каквото и да е свързано с медицината да се покрие точно от тази здравна осигуровка нали така??Но не Вие лекарите станахте прекалено алчни за пари ето Вие сами си го казвате като си викнете водопроводчик си плащате ще си плащате и за лекар,а какво стана с ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА маи всеки лекар в БГ я е забравил...Съжалявам ви,гнус ме е,че такива хора наречени лекари дори не знаят значението на тази дума:((((((((
18.02.2011 / 19:20
Светлана Доротеева
не мога да си обясня,как в 21 век умират деца?Сякаш сме в Африка!!!Децата са нашето бъдеще!!!!педагог съм и получавам всеки ден любовта на децатаНека Господ пази децата ни и нас самите!
16.02.2011 / 11:30
съвет към родителите от пострадал от бързата помощ и бързото българскоздравеопазване
Обърнете се към съда!Това безхаберие и наглост на лекарите в България трябва да се спре!Обществото трябва да реагира на всяка" грешка", пардон-безхаберие и алчност, на които свидетели сме стотици граждани!А жертвите, те трябва да бъдат безпощадни с огромни суми за нанесените шети!
15.02.2011 / 23:26
Юли
Както във всички професии, така и в лекарската гилдия има можещи и знаещи и такива, които определено са невежи или единствената им мисъл е как да притискат пациента за ПАРИ. Дано дойдат по-бързо лекари от Виетнам,Сирия и Индия, определено ще лекуват по-съвестно от някои лекари- българи, едва завършили с ТРИ . Работя в Университет и като зная как нивото на инженерите пада..., отдавна ме е страх да ходя на лекар.
15.02.2011 / 14:54
иван
Съжалявам за това,но тази лекарка защо вика бърза помощ,тя за какво е там,за какво е лекарка стига правете сензации за сметка на бърза помощ,разследвайте лекарката която го е преглеждала,как може дете да умре пред кабинетите на докторите
«  1  2  3  »
Изпрати коментар


(Максимум символи : 500)
Остават

Публикувайки коментар, Вие се съгласявате с Условията за ползване