21.01.2011 / 19:55

РЗС в депресия


Драматична изповед на лидера на РЗС Яне Янев. След вчерашния вот на доверие към кабинета, той призна, че се чувства изключително зле. С патетичен тон Янев се оплака, че е неразбран от обществото, упрекна Дарин Матов и Димитър Колев, които вчера замразиха членството си в РЗС и нарече подкрепата им за правителството предателство. В същото време в парламента Матов заяви, че взел решението как ще гласува в последния момент, защото слушал дебатите. А Колев каза, че не го е взел за един ден, а отдавна водил разговори затова с колегите си от РЗС.

Яне Янев: - Не стига, че денонощно ме тормозят, не стига, че слушат телефона ми, не стига, че ме следят външно, ами тормозят и най-близките ми хора - брат ми, майка ми, приятелката ми, нейните родители. Денонощно! Това наистина е зверско отношение!

Дарин Матов: - Казах ви - на мен никой по никакъв повод не е предлагал пари и съм готов да се явя на детектор на лъжата по този повод - там всичко ще бъде ясно.

Димитър Колев: - Бяхме взели решение да бъдем опозиция, аз съм участник в това решение, но се разбрахме да бъдем градивна, а с течение на времето се превърнахме в бясна, яростна опозиция и накрая започнахме да се занимаваме само с компромати. Неведнъж съм казвал на колегите в последните месеци, но това не е излизало наяве, че това носи негатив на РЗС. РЗС влезе в парламента с 4,1 процента, когато групата се развали по някакви причини, се върнахме на 0,4, с огромни усилия стигнахме до 1,2 , ами с вчерашната постъпка на Емил Василев отново се връщаме на 0,4. Ще гласувам по съвест и за всяко нещо, което се предлага от ГЕРБ и е добро за България, ще ги подкрепям.

Въпреки изповедния си тон и мъката от предателството, Яне Янев не пропусна в края на днешната си среща с журналисти да извади нов компромат. Той обвини съпредседателя на ГЕРБ Искра Фидосова, че е получила 150 хиляди лева от сметопочистващата фирма "Титан".

 

 

Автор: Ст. Рошкев, Н. Василева
Прочитания: 1908

Коментари

21.01.2011 / 23:36
ПАТРИОТ
яне яне е патриот , той е морален победител над пожарникаря .......
21.01.2011 / 21:40
Активен наблюдател
РЗС В ДЕПРЕСИЯ ! ЯНЕ ЯНЕВ В ПСИХОМОРАЛНА РЕЦЕСИЯ ! ДАНО Я ПРЕОДОЛЕЕ, ТА ДА НЕ МУ ПОПРЕЧИ ЗА СВАТБАТА ! НО АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА ЛУДЕЕ В СЪЩИЯ ДУХ, НИКОГА НЯМА ДА ИЗПАДНЕ В РЕМИСИЯ !
21.01.2011 / 18:16
Statkov
Povedenieto na Darin Matov i Dimitar Kolev e savsem adekvatno na fona na zlobnata i neobmislena kampania na edin pobarkan tchovek, koito beche hvanat vav falchifikacii na imena na umreli hora...Miastoto mu e v zatvora. Mnogo barzo prokuraturata triabva da mu otneme imuniteta i da zapotchne sledstvie srestu nego. Tova e palna otvrat, da se zanimavat horata s edin otkatchen tchovek!!!!!!
 
Изпрати коментар


(Максимум символи : 500)
Остават

Публикувайки коментар, Вие се съгласявате с Условията за ползване