26.10.2010 / 23:25

Секс на живо в дискотека в Благоевград


Районната прокуратура в Благоевград започва проверка на фолк клуб "Харем" за сексоргии и извършване на развратни действия в заведението.
Прокуратурата се е самосезирала за случващото се в нощните часове, след публикация в регионалните медии, казаха от прокуратурата.

След 2.00 часа в петък през нощта заключили вратите на дискотеката. На дансинга вместо танцуващи младежи, започнал секс на живо между двама мъже и една жена пред погледите на посетителите. Като прочели статията
тази сутрин от Районната прокуратура назначили проверка. Ще трябва да бъдат издирени и разпитани не само очевидци на оргията, но и участниците в нея.

Станислава Арабаджиева - говорител на Районна прокуратура-Благоевград:
„Ще се извърши проверка за систематическо предоставяне на помещения на различни лица за развратни действия, както и за това има ли данни за набиране или принуждаване на непълнолетни лица към извършване на полови сношения или блудствени действия.
 
От прокуратурата ще проверяват още с какво се занимава скандалния клуб и законно ли е заведението. Хората от Благоевград разгорещено обсъждаха скандала и се възмущаваха, че в града се разпространяват брошури
с реклама за живия секс в заведението. Обявена е и награда от 2 хиляди лева за участниците.
Автор: Елена Чимева - Благоевград
Прочитания: 6314

Коментари

Изпрати коментар


(Максимум символи : 500)
Остават

Публикувайки коментар, Вие се съгласявате с Условията за ползване