14.10.2013 / 17:59

Eксклузивнo: БНТ при бежанците във Военна рампа


Нашите колеги Росен Цветков и Мерим Тенев влязоха със скрита камера в приюта във Военна рампа. Оказа се, че хората там живеят в крайна мизерия, която може да доведе до разпространение на зарази. Бежанците са лишени от медицинска помощ, а в дома няма представител на агенцията.

Агенцията за бежанците няма щатни позиции за персонал, който да поеме новите места за настаняване на бежанци в столицата. Така председателят на агенцията Николай Чирпанлиев обясни потресаващите факти, които показа разследването на БНТ в центровете във Враждебна и Военна рампа.


Прочитания: 8508

Още по темата

  Мерки за бежанската вълна у нас 14.10.2013 / 11:58

Мерки за бежанската вълна у нас

Липса на медицински контрол, занижени охранителни мерки и хигиена, сведена до минимум - това е резултатът от скритата камера на Росен Цветков и...

Снимкова Галерия

Коментари

19.10.2013 / 19:52
НЕБЕЖАНЕЦ !
Защо на никой не му прави впечатление, че България НЯМА ПАРИ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ?! На кой му пука, че разните мангали са решили на готово и на наш гръб да си подобрят стандарта на живот след като са насрали собствената си държава ?!!!! ОПОМНЕТЕ СЕ ХОРА !!! ТОВА Е БЪЛГАРИЯ И ТУК ПРЕДИ ВСИЧКИ БИ ТРЯБВАЛО ДА СА БЪЛГАРИТЕ !!!
14.10.2013 / 21:28
Ivan Petrov
Защо питате жената - "с колко лева се набутахте"? Този въпрос е несъстоятелен, нелогичен дори бих казал некоректен. Жената е помогнала на нужадещи се и парите нямат стойност, самата тя и делото и са много повече,от колкото неприемливия въпрос "с колко лева се набутахте"! Като цяло положението е трагично. И е доказателство,че иснтитуциите в Б-я несъществуват. Преди 100 години България беше дом на стотици хиляди бежанци от Македония и Тракия горд съм с всички Българи, които помагат на бежанците.
 
Изпрати коментар


(Максимум символи : 500)
Остават

Публикувайки коментар, Вие се съгласявате с Условията за ползване