Момчетата от "Медисън авеню"
Момчетата от "Медисън авеню"

Момчетата от "Медисън авеню"

Там, където истината лъже...Любимият сериал на мислещите, докато се забавляват - MAD MEN по БНТ1!

По идея на продуцента Матю Уейнър.

След "Семейство Сопрано" Матю Уейнър отново превзема телевизионната мрежа с MAD MEN /Момчетата от "Медисън авеню"/.
Няма по-добро забавление от добрата телевизионна драма. Няма по-добра телевизионна драма от интелигентния разговор с публиката за нещата, които познава, не одобрява, харесва и злоупотребява.
Вредни навици, високи сметки, близки предателства, вътрешни изневери, бърза храна, лесни пари, временна власт.  Лекарството за вашите проблеми е въпрос на малко време за РЕКЛАМА. НАЙ-добрата реклама се прави в "Стърлинг купър" с "МОМЧЕТАТА ОТ "МЕДИСЪН АВЕНЮ". С идеи от алкохол, цигари и секс, "Медисън авеню" определя и контролира вкуса и културата през 50-те и 60-те. Когато политическата коректност е понятие от бъдещето, гейовете се крият в тоалетните, а жените преспиват само у дома,  рекламните агенти управляват света и всички пушат, защото така изглеждат по-добре...

"Стърлинг купър" е най-престижната рекламна агенция в Ню Йорк от началото на 60-те с нейния талантлив, но загадъчен  представител Доналд Дрейпър. Агенцията е на върха в бранша, но индустрията превръща играта в опасно състезание. Дрейпър води правилата, но тайни от миналото и проблеми в настоящето застрашават кариерата и личния му живот..

Златна Романова 

4 награди "Златен глобус, 139 номинации и още 56 награди...

V сезон - БНТ2
14-15 декември, 20.00ч.,2-3 епизоди - БНТ2
Телевизионен сериен филм.
Драма.
САЩ, 2008-2010г., 50 мин.

По идея на Матю Уейнър.
Режисьори:Ед Бианки, Тим Хънтър, Андрю Бърнстийн, Фил Ейбраахам, Пол Фиг
Оператор Кристофър Манали
Музика Дейвид Карбонара
В ролите: Джон Хам, Елизабет Мос, Винсънт Картхайзър, Дженюъри Джоунс,, Майкъл Гладис, Талия Болсъм, Арън Стейтън, Рич Сомър, Джон Слатъри, Робърт Морс, Джон Слатъри, Кристина Хендрикс и др.

Снимкова Галерия