Сериалите на БНТ 1


ИЗБЕРЕТЕ СЕРИАЛИТЕ НА БНТ 1!

Мащабен бизнес, престъпления и любов в "СТРАХ ДА ОБИЧАШ".
Семейна сага за любов и бизнес след трагичен обрат.
Богатият наследник и собственик на фармацевтичната компания "Лойфарма" неочаквано влиза в критичен и непознат етап от живота си. Вдовец с деца, на прага на нова любов и прикрит фалит, заобиколен от искрени и недотам почтени намерения на роднини и познати, пред него стои един постоянен въпрос: как да повярва в любовта при толкова вътрешни врагове, най-големият от които е СТРАХ....

Взривоопасен екшън и изпепелена съвест. Историята на едно прераждане в "КОД ЧЕРВЕНО".
"Код червено" разказва историята на сплотен пожарникарски отряд с напрегнато работно ежедневие и лични съдби.
Момчетата на Пиетро Вега са най-добрите и най-смелите - неразделни от 10 години, заедно в стотици успешни акции, с безброй споделени вълнения и тревоги. Избухва ужасен пожар. Чудовищна експлозия и неописуема трагедия слагат край на всичко. Отрядът се преражда. Започва да действа нов екип. Нови хора поемат поемат по пътя на личното и професионално достойнство, отново водени от Пиетро Вега.     

Неочаквана среща с български звезди в международна продукция по класиката на Пушкин в "КАПИТАНСКАТА ДЪЩЕРЯ".
Четирисериен италиано-български филм по едноименното произведение на А.С.Пушкин, заснет в България през 2010г. с участието на много български актьори.
Любовта на капитанската дъщеря Маша и аристократа Пьотр Гриньов пламва, когато младежът е изпратен в гарнизона на капитан Миронов, бащата на Маша. Те се влюбват чисто и по детски въпреки социалното различие: тя е дъщеря на обикновен капитан, а той е син на граф. Романсът им се развива на фона на сътресения в руската история -  Емелян Пугачов повежда казаците срещу аристократите и императрица Катерина и дори се провъзгласява за цар. Настъпва бурен период на колизии, битки и предателства около една почти невъзможна любов. Великолепна игра на младата актриса Ванеса Хеслер и целия актьорски състав в действие с интригуваща фабула.

Неповторим финес от ненадминатия Кенет Брана като решителния "ИНСПЕКТОР ВАЛАНДЕР".
Кенет Брана е в ролята на прочутия инспектор Курт Валандер от романите на Хенинг Манкел.  Инспекторът живее и работи в Юстад – малко южно градче на границата между някогашния Източен блок и модерна Швеция. Мястото предполага колоритно население и опасни изненади от хора с проблеми - достатъчно работа за Валандер. Той е добър полицай на средна възраст с темпераментен характер, апетит към вредните храни и алкохола, с постоянна нужда от повече сън и движение. Понякога може и да нарушава закона, но това е само, защото раследването го изисква...

Драма, екшън, литературна класика, криминални загадки в запазената територия за по-добрите сериали на БНТ 1.

Снимкова Галерия