Под прикритие
Под прикритие

Под прикритие

"Той трябва да излъже всички, за да оцелее "...

"ПОД ПРИКРИТИЕ" е реалистичен и модерен поглед  към престъпния свят в България. Сериалът разкрива в детайли психологията на престъплението и показва истинския живот в мафията и в полицията.
За първи път зрителят ще разбере кое превръща един човек в престъпник и какво стои зад привидната жестокост и безскрупулност.
Историите във филма са почерпени от истински събития, случили се през последните години в България.
"Под прикритие" е класическа криминална поредица, изпълнена с много напрежение, психология, динамика, екшън и обрати.

І, ІІ сезон
12-сериен телевизионен филм.
България, 2011г., 50 мин.

 12 серии на  СТФ "Екран" и СИА "ЕАД" с продуцент и режисьор Димитър Митовски в екип с Димитър Гочев, 7 сценаристи  и консултант Слави Ангелов - разследващ журналист от в. "24 часа": "Част от сюжетните линии  са действителни събития, на които не е дадена достатъчна гласност през последните години".

Режисьори: Димитър Гочев и Виктор Божинов

Сценаристи: Ваня Николова, Йордан Банков, Александър Спасов, Александър Чобанов, Емил Андреев
Оператори: Антон Бакарски и Радослав Гочев
Музика Кирил Петрушев - Бъсти
В ролите: Ивайло Захариев, Владо Пенев, Михаил Билалов, Захари Бахаров, Ирена Милянкова, Мариан Вълев, Александър Сано, Деян Донков, Койна Русева, Христо Мутафчиев, Георги Стайков и др.

Копродуценти: Димитър Митовски, Димитър Гочев и Росен Цанков.

Изпълнителни продуценти: Димитър Митовски и Иван Дойков

"Той трябва да излъже всички, за да оцелее".  

Едно обикновено момче от краен софийски квартал става първият полицай под прикритие в България. Принуждаван като малък от баща си да краде и да мами, Мартин се превръща в перфектния лъжец. Това негово умение, както и ненавистта му към подземния свят, го правят най-подходящия човек за опасна мисия - да бъде внедрен в престъпната организация на голям и влиятелен бизнесмен. Докато навлиза в тайните на групировката и живее в непрекъснат страх да не бъде разкрит, Мартин се влюбва в най-неподходящата жена - приятелката на Джаро - Съни. Точно когато печели доверието на мафиотите, се оказва, че истинските врагове са в полицията. Мартин остава сам срещу всички, изправен пред трудни решения. 

Официален сайт: www.podprikritie.bg 

Снимкова Галерия