Валс и коледно настроение в "Денят отблизо" с Мария

14.12.2013г.

Коледно-новогодишните празници са акцент в предаването "Денят отблизо" с Мария по БНТ. Екипът ще срещне зрителите с Вихра Петрова, която ще сподели само в ефира на БНТ трудно ли е да си самотна майка на Коледа.


В рубриката "Часът на здравето" в понеделник темата е лазерното подмладяване, за която ще разкаже доц. Мирослава Кадурина. През следващата седмица в "Училище по танци" всичко ще е валс! На гости на водещата Мария Андонова са специалистите, които ще ни разкрият как можем да си направим виенски бал в къщи.

Интериорният дизайнер Кирил Станев ще гостува в няколко поредни издания с идеи за нестандартни коледни украси, а Ева Кикерезова ще информира зрителите на рубриката "Известните отблизо" с актуални светски новини.

В сряда и четвъртък гости на Мария ще бъдат Маргарита Хранова с нейните малки страсти по Коледа и колекционера Иван Бърнев - за първи път на живо в ефира, с личната му колекция от уникални коледни картички.

"Денят отблизо" с Мария продължава и с коледните изненади за зрителите, като всеки ден зрител ще печели подарък от коледната томбола. Тегленето на наградите ще продължи до 26 декември, като всеки участник може да спечели билети за опера, театър или оперета, процедури за разкрасяване, изготвяне на личен хороскоп за 2014 г., както и професионално заснемане на фотосесия.

Гледайте "Денят отблизо" с Мария всеки делничен ден от 10:10 до 11:30 часа!